Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 13:48
1044 citiri
Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul presedinte al Camerei de Comert a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost condamnat, vineri, la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a intervenit la un deputat pentru a-i fi sustinute interesele.

Decizia instantei este definitiva. In prima instanta, fostul presedinte al Camerei de Comert a Romaniei a fost achitat, DNA contestand decizia cu apel.

In iunie 2015, procurorii DNA l-au trimis in judecata pe Mihail Vlasov, acuzat ca, in 26 februarie 2013, in calitate de presedinte al Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), i-a cerut unui deputat "sa ii sustina interesele", prin promovarea unui proiect de act normativ intitulat "Lege privind registratorii comerciali si activitatea de inregistrare in registrul comertului".

Vlasov isi dorea adoptarea unui act normativ prin care CCIR sa poata prelua Oficiul National al Registrului Comertului, potrivit ...citeste mai departe despre "Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare" pe Ziare.com

#Vlasov condamnat inchisoare, #Vlasov inchisoare , #Stiri Administratie