Mihail Vlasov, fiica si ginerele sau, urmariti penal pentru un prejudiciu de 60 milioane lei

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 18:49
886 citiri
Mihail Vlasov, fiica si ginerele sau, urmariti penal pentru un prejudiciu de 60 milioane lei
Foto: captura TVR (Arhiva)

Mihail Vlasov, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, si fiica acestuia, Elena Ingrid Vlasov, au fost pusi sub acuzare de DNA pentru prejudicierea CCIR si Romexpo cu suma totala de 60 milioane lei.

Potrivit unui comunicat al DNA, Mihail Vlasov este acuzat de abuz in serviciu, in forma continuata; conflict de interese, in forma continuata; folosire a influentei de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in forma continuata.

De asemenea, Elena Ingrid Vlasov este urmarita penal pentru savarsirea infractiunii de complicitate la abuz in serviciu, in forma continuata.

Ingrid Vlasov, evacuata din vila de la Romexpo (Video)

In acelasi dosar, a fost pus sub acuzare si sotul acesteia, Marian Nedelcu, administrator al unei societati comerciale, tot ...citeste mai departe despre "Mihail Vlasov, fiica si ginerele sau, urmariti penal pentru un prejudiciu de 60 milioane lei" pe Ziare.com

#Mihail Vlasov urmarit penal DNA, #Vlasov DNA fiica ginere , #Stiri Administratie