Militar de la Academia Navala Constanta, retinut - cat costa un inceput de cariera militara

Joi, 13 August 2015, ora 21:35
856 citiri
Militar de la Academia Navala Constanta, retinut - cat costa un inceput de cariera militara
Foto: Arhiva Ziare.com

Costel Gabriel Visan, plt. adj. in cadrul Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta, a fost retinut de procurorii Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, fiind acuzat de savarsirea a trei infractiuni de trafic de influenta.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, Costel Gabriel Visan va fi prezentat joi Tribunalului Militar Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

In referatul cu propunerea de arestare, procurorii au retinut ca, la data de 9 iulie 2015, Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti a fost sesizat printr-un denunt cu privire la faptul ca Gabriel Visan, plt. adj. in cadrul unei unitati de invatamant superior din Constanta, i-a pretins denuntatorului diverse sume de bani pentru a interveni pe langa persoane care il pot ajuta sa promoveze examene sau concursuri, organizate de diferite unitati de invatamant din cadrul ...citeste mai departe despre "Militar de la Academia Navala Constanta, retinut - cat costa un inceput de cariera militara" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mita ofiter retinut Academia Navala , #Stiri Administratie