Militari de la baza Ramstein din Germania, antrenament in Romania si vizita la Peles (Video)

Luni, 31 August 2015, ora 10:53
1056 citiri
Militari de la baza Ramstein din Germania, antrenament in Romania si vizita la Peles (Video)
Foto: Captura video/Facebook Ramstein Air Base, Germany

Militarii americani de la baza aeriana Ramstein din Germania se afla in Romania de peste doua saptamani, iar weekend-ul trecut au facut o vizita la Castelul Peles.

Soldatii de la Fortele Aeriene ale Americii au sosit in tara noastra pe 14 august, pentru a desfasura exercitii militare alaturi de soldatii romani.

"Aflati in ‪#Romania pentru exercitii alaturi de colegii lor romani, militari americani de la Ramstein Air Base, Germany nu au ratat sa viziteze Castelul ‪#Peles. ‪#CarpathianSummer", se arata intr-un mesaj postat de catre reprezentantii Ambasadei SUA la Bucuresti pe pagina de Facebook.

Americanii trimit cavaleria la Brasov - blindatele NATO traverseaza Romania (Galerie foto)

Aproximativ 80 de militari de la baza aeriana Ramstein si trei aeronave C-130J Super Hercules au ajuns, pe 14 august, la Otopeni, pentru a participa la un exercitiu de antrenament comun, numit Carpathian Summer, alaturi de soldatii romani.

Manevrele bilaterale de instruire au scopul de ...citeste mai departe despre "Militari de la baza Ramstein din Germania, antrenament in Romania si vizita la Peles (Video)" pe Ziare.com

#miliari americani Romania, #miliari americani Castel Peles , #Stiri Administratie