Militarii nu vor mai primi bani de chirie, ci direct case. Ministrul Apararii spune ca e mai logic asa

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 17:44
1555 citiri
Militarii nu vor mai primi bani de chirie, ci direct case. Ministrul Apararii spune ca e mai logic asa
Foto: Facebook/Ministerul Apararii

Statul va inlocui treptat compensarea chiriilor pentru militari si le va pune la dispozitie locuinte de serviciu. Pana la finalul anului urmeaza sa fie cumparate 158 de astfel de locuinte, a anuntat ministrul Apararii, Mihnea Motoc.

Motoc a declarat, intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, ca in urma discutiilor cu specialistii din Ministerul Apararii s-a luat decizia punerii la dispozitie a unor locuinte de serviciu pentru militari si ca masura urmeaza sa inlocuiasca treptat compensarea chiriilor.

"Am gandit ca este mai logic, mai productiv si mai bine pentru bugetul nostru sa lansam un proces de inlocuire treptata a compensarii chiriilor cu punerea la dispozitie a unor locuinte de serviciu pentru militarii nostri. Este un element esential in cadrul a ceea ce numim calitatea vietii pentru personalul militar si deopotriva un element important pentru atractivitatea profesiei militare, posibilitatea de a avea astfel de locuinte.

Incepem anul acesta cu un pilot, cu o... citeste mai departe despre "Militarii nu vor mai primi bani de chirie, ci direct case. Ministrul de Interne spune ca e mai logic asa" pe Ziare.com

#locuinte serviciu militari, #militari locuinte stat , #Stiri Administratie