Mini-armata pentru tineri, sustinuta de ministrul Apararii: Cum va fi instructia

Miercuri, 17 August 2016, ora 16:30
971 citiri
Mini-armata pentru tineri, sustinuta de ministrul Apararii: Cum va fi instructia
Foto: Facebook/Ministerul Apararii/Ioan Cristian Surugiu

Ministrul Apararii, Mihnea Motoc, a declarat miercuri ca propunerea de a organiza un program de pregatire militara voluntara pentru tineri este o idee buna. Ministrul considera initiativa de bun augur si o solutie pentru realizarea rezervei voluntare necesara Romaniei.

Motoc a participat miercuri la ceremoniile pregatite pentru sarbatorirea implinirii a 100 de ani de la infiintarea Diviziei 4 Infanterie "Gemina".

"Chiar pe drumul spre Cluj am avut o discutie cu domnul general Ciuca si alti colegi despre aceasta idee pe care o gasim foarte buna, este o formula de antrenare cu titlu voluntar a celor interesati de o perioada concentrata de pregatire, instruire militara.

Este un element de bun augur pentru constituirea rezervei voluntare de care avem nevoie si este un element de interfatare cu societatea in ansamblul ei, care este binevenit pentru armata. Ce am dori noi, insa, este sa facem acest lucru cu o privire asupra intregii tari, asupra intregului sistem, sa vedem cum putem ...citeste mai departe despre "Mini-armata pentru tineri, sustinuta de ministrul Apararii: Cum va fi instructia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#mini armata tineri, #pregatire militara tineri , #Stiri Administratie