Ministerul Apararii pune la dispozitia ANP terenuri si cladiri pentru noi penitenciare

Joi, 08 Septembrie 2016, ora 21:05
2819 citiri
Ministerul Apararii pune la dispozitia ANP terenuri si cladiri pentru noi penitenciare
Foto: Arhiva/Ziare.com

Directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), Marius Vulpe, a declarat, joi, ca Ministerul Apararii Nationale (MApN) pune la dispozitia ANP zece terenuri cu imobile pentru construirea de noi penitenciare, spatiile urmand sa fie evaluate de specialisti.

Intre timp, la Penitenciarul Rahova vor fi date in folosinta doua noi spatii, unul pentru 50 de detinuti clasificati in regim deschis si altul pentru 120 de detinuti aflati in regim semideschis.

Directorul ANP, Marius Vulpe, a spus, joi, ca MApN pune la dispozitie 10 terenuri cu imobile pentru construirea de noi penitenciare, in conditiile in care numarul total de oferte din partea mai multor ministere se ridica la 14 astfel de imobile.

"Sunt 14 imobile, unele terenuri fara cladiri, altele cu cladiri preluate de la diferite ministere: ale Administratiei si Internelor, ale MApN, toate depind de alocatiile bugetare in sensul construirii pe acele terenuri de noi spatii de detentie.

Avem pe masa Administratiei ...citeste mai departe despre "Ministerul Apararii pune la dispozitia ANP terenuri si cladiri pentru noi penitenciare" pe Ziare.com

#terenuri noi inchisori MAPN, #imobile noi inchisori, #aglomeratie inchisori masuri, #MAPN teren ANP penitenciare , #Stiri Administratie