Ministerul Economiei va primi acceptul Guvernului sa achizitioneze masini, pe finalul acestui an

Sambata, 29 Noiembrie 2014, ora 13:36
2816 citiri
Ministerul Economiei va primi acceptul Guvernului sa achizitioneze masini, pe finalul acestui an

Ministerul Economiei va primi acceptul Guvernului sa achizitioneze, pe finalul acestui an, autoturisme, prin derogare de la legea in vigoare, valabila din 2009, care interzice astfel de achizitii.

Acordul pentru cumpararea de masini va fi acordat prin ordonanta care aproba a treia rectificare bugetara din acest an, potrivit Mediafax.

"Prin derogare de la prevederile articolului 24 din OU 34/2009 cu privire la rectificarea bugetara pe anul 2009 si reglementarea unor masuri financiar-fiscale, se autorizeaza Ministerul Economiei, din sumele aprobate pe anul 2014, sa achizitioneze autoturisme", se arata in document.

Autoritatilor si institutiilor publice li s-a interzis in 2009 sa achizitioneze, sa cumpere sau sa preia in leasing autoturisme si mobilier, exceptate fiind doar structurile nou-infiintate si numai in primul an de functionare, achizitiile pentru realizarea proiectelor finantate din imprumuturi, fonduri externe nerambursabile, donatii si sponsorizari si autoturismele cumparate in cadrul Programului "Rabla".

Interdictia a fost prelungita succesiv in ultimii ani.

#achizitie masini Ministerul Economiei, #achizitie masini Guvern , #Stiri Administratie