Ministerul Fondurilor Europene a facut plangere penala in urma viralizarii unor imagini pe Facebook

Joi, 23 Iunie 2016, ora 15:24
1095 citiri

Ministerul Fondurilor Europene a facut, joi, plangere penala pentru folosirea fara drept a insemnelor oficiale de catre o persoana privata, dupa ce mai multe imagini cu o masina care parea ca apartine institutiei au ajuns virale pe Internet.

Fotografiile au fost postate pe Internet de Constantin Udriste, care a povestit ca a avut o disputa cu soferul masinii care avea in geam un ecuson care arata ca automobilul apartine Guvernului ("Fondurile structurale si coeziunea europeana").

Barbatul a explicat ca masina a fost parcata pe trotuar si ca i-a atras atentia soferului. In replica, soferul l-a jignit intr-un mod foarte urat, folosind injurii rasiste.

"Io m-am dus la munca. El s-o fi dus sa ma integreze (la un loc cu toata Romania) in ceva.

Io raman, pe mai departe, ne-integrat in Romania lui. El, pe mai departe, o sa-mi integreze Romania in... lumea celor cu lozinca 'daca nu esti marlan, esti prost!'", a povestit barbatul.

Reactia ministrului Cristian ...citeste mai departe despre "Ministerul Fondurilor Europene a facut plangere penala in urma viralizarii unor imagini pe Facebook" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masina minister fonduri plangere penala, #minister fonduri plangere penala, #masina minister altercatie , #Stiri Administratie