Ministerul Mediului suspenda ordinul care ar fi permis impuscarea a aproape 1.700 de animale salbatice

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 12:37
940 citiri
Ministerul Mediului suspenda ordinul care ar fi permis impuscarea a aproape 1.700 de animale salbatice
Foto: Arhiva Ziare.com

Ministrul Mediului, Cristiana Pasca-Palmer, anunta ca a fost suspendata procedura emiterii ordinului de ministru care ar fi permis impuscarea a 1.691 de animale salbatice si care a starnit polemica dupa ce a fost pus in dezbatere publica. Ea a motivat prin faptul ca "lipsesc cateva elemente esentiale".

Ministrul a mentionat ca asteapta un punct de vedere al Academiei Romane, careia i-a fost trimisa toata documentatia, inca din 21 septembrie.

Cristiana Pasca Palmer, a precizat pe Facebook ca vineri, 30 septembrie, s-a incheiat perioada de consultare publica pentru proiectul de aprobare a derogarilor in cazul speciilor urs, lup si pisica salbatica.

"Trebuie sa stiti ca, in momentul de fata, am suspendat procedura de emitere a Ordinului de Ministru, pentru ca inca ne lipsesc cateva elemente esentiale. In primul rand, avem nevoie de avizul Academiei Romane, forul stiintific suprem al tarii care, conform legii, are ultimul cuvant de spus pe studiul ce sta la baza fundamentarii ...citeste mai departe despre "Ministerul Mediului suspenda ordinul care ar fi permis impuscarea a aproape 1.700 de animale salbatice" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministerul Mediului ordin vanatoare, #minister suspendat ordin vanatoare, #ordin vanatoare , #Stiri Administratie