Ministerul Transporturilor si Fortele Aeriene Romane participa, alaturi de reprezentanti de la aeroporturi, asociatii si top manageri, la PRIA Aviation Conference in data de 16 mai 2017 la Bucuresti

Marti, 16 Mai 2017, ora 17:10
1288 citiri
Ministerul Transporturilor si Fortele Aeriene Romane participa, alaturi de reprezentanti de la aeroporturi, asociatii si top manageri, la PRIA Aviation Conference in data de 16 mai 2017 la Bucuresti

Aviatia este un domeniu de importanta crescuta pentru business-uri, pentru economie in general, dar si pentru apararea tarii in contextul geopolitic actual.

Conferinta PRIA Aviation aduce in discutie proiecte noi si cele mai importante teme si propuneri de schimbare a legislatiei in domeniu dar si despre educatie si pregatirea viitorilor ingineri in acest domeniu.

In acest context, conferinta PRIA Aviation va avea loc in data de 16 mai 2017 la hotel Caro, salon C+D, construind astfel intalnirea anuala a comunitatii aviatice din Romania.

Lectorii care vor participa sunt:

* Alexandru Razvan CUC - Ministrul Transporturilor * (tbc)

* Maria Magdalena GRIGORE - Secretar de Stat, Ministerul Transporturilor

* Comandor doctor Gabriel Raducanu - Directorul Statului Major al Fortelor Aeriene Romane

* Ovidiu TRAICHIOIU - Director, Autoritatea Aeronautica resedinte, Autoritatea Civila Romana

* Iulian Daniel IDOLU- Director General/ Membru executiv al Consiliului de Administratie al S.N. Aeroportul

* International Timisoara "Traian Vuia" S.A.

* Mihaela Stefanovici - Expert Juridic, Regional Air Services

* Cristina MUNTEANU - Business Development Manager, E&M Corporation

* Marius MAIER - Managing Partner CMC Group Risk Advisor

* Iulian BOTTA - Vicepresident, Aircraft Owners and Pilots Association Romania

* Mihai SEBEA - Prorector, Relatii Internationale /Vice-Rector, International Affairs, Universitatea Romano-Americana/Romanian-American University

* Reprezentant CNAB

* Reprezentant Blue Air

PRIA Aviation reuneste cei mai importanti leaderi ai industriei, oficialitati guvernamentale, reprezentanti ai consiliilor judetene, producatori si operatori aerieni, proprietarii de aeronave, chartere, jet-uri si elicoptere, companii care au produse luxury, scoli de zbor, aerocluburi, furnizori de echipamente si articole de aviatie.

Nu vor lipsi pilotii de aviatie de business si de aviatie generala, dar si cei care sunt pasionati de aviatie. De asemenea, vor fi prezente la conferinta si industriile conexe: reprezentanti ai hotelurilor, ai companiilor de inchirieri automobile, investitori, companii de asigurari, bancheri, avocati, consultanti, dar si reprezentanti ai mass-mediei.

Participand la conferinta PRIA Aviation vei beneficia de cele mai importante si mai noi informatii despre:

* Dezvoltarea aeroporturilor din Romania;

* Invatamant - implicarea statului si a companiilor in formarea specialistilor in sectorul aviatic;

* Cele mai bune optiuni care deschid rutele aeriene pentru toate tipurile de business-uri;

* Beneficiile aviatiei de business, oportunitati pentru utilizarea charterelor, co-proprietari de avion, jet-uri;

* Oportunitatile de finantare pentru aviatie - cumpararea de aeronave, avioane mici, business jet-uri;

* Digitalizarea aeroporturilor si a industriei aviatiei in general;

* Cele mai bune oportunitati de asigurare pentru industria aviatica;

* Cele mai bune si mai noi modele de avioane de business si private;

* Cele mai noi tehnologii pentru aeroporturi si pentru aparatele de zbor;

* Limitele dintre drone si spatiul destinat circulatiei avioanelor, legislatia in acest sens;

* Cat te costa sa intretii un avion, sa faci cursuri de pilotaj, cum poti sa iti iei brevetul de zbor, care sunt taxele de aeroport sau aerodrom.

Printre temele care vor fi abordate se vor regasi: Contributia si efectul aeroporturilor asupra dezvoltarii regionale. Mai este nevoie de alte aeroporturi in Romania?; Cum functioneaza in alte tari europene aviatia?; Rolul operatorilor aerieni in cresterea economica. Care sunt strategiile pentru viitor? Cum planuiesc sa creasca numarul de clienti?; Cum se poate creste preferinta oamenilor pentru transportul aviatic? Care sunt politicile de pret?; Ce trebuie sa stie companiile atunci cand vor cumpara bilete de avion? Ce pachete sunt avantajoase si cand trebuie achizitionate?; Traficul pe aeroporturile din Romania. Ce rute ar trebui sa se opereze mai mult si ce rute noi ar trebui incluse? De ce au nevoie oamenii de business pentru a zbura mai mult cu avionul?; Avion de linie, avion privat sau inchiriere avion? Ce trebuie trebuie sa stie companiile ca sa se decida ce optiune e mai buna pentru fiecare?; Care sunt cifrele pe care ni le spun operatorii de turism, hotelierii si cei care inchiriaza automobile?; Dezvoltarea infrastructurii aeroportuare in Romania in perioada 2014-2030; Situatia aeroporturilor regionale si a aeroporturilor private in Romania; Ce spun expertii, consultantii si producatorii de solutii high-tech pentru aeroporturi? Care sunt trendurile si cum se pot eficientiza costurile, cum se poate creste productivitatea?; Cum poti deveni pilot? Rolul asociatiilor si al scolilor de zbor. Cate avioane private sunt in Romania? Cati piloti de aviatie de business avem?

Conferinta PRIA Aviation face parte din seria PRIAevents - conferinte ce aduc in atentie, de fiecare data, cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu si beneficiaza de o prezenta mare a participantilor si a mass - mediei. Cu o experienta de peste 12 ani in organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscuta pentru pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.

Mai multe detalii, agenda evenimentului PRIA Aviation si modalitati de inscriere pentru participare puteti gasi AICI.

Despre PRIAevents

PRIAevents - expertii tai in evenimente! Noi aducem informatii de ultima ora si trend-uri in business prin intermediul conferintelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experienta de peste 12 ani in organizarea evenimentelor premium pentru fiecare zona de business.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#PRIA Aviation Conference , #Stiri Administratie