Ministrii lui Tudose, la coada la moastele Sfantului Nifon, mare facator de minuni (Video)

Sambata, 12 August 2017, ora 11:00
1009 citiri
Ministrii lui Tudose, la coada la moastele Sfantului Nifon, mare facator de minuni (Video)
Foto: Captura YouTube/Gazeta Dambovitei

Patru ministri din Guvernul Tudose au mers vineri la manifestarile din Targoviste, dedicate Sfantului Nifon, considerat mare facator de minuni.

Adrian Tutuianu, ministrul Apararii, Rovana Plumb, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Mihai Fifor, ministrul Economiei, si Razvan Cuc, de la Transporturi, au asistat la slujba de la Catedrala Mitropolitana si apoi s-au inchinat si au sarutat moastele.

In timpul slujbei, preotul chiar i-a nominalizat pe ministri, mandru de a-i avea printre credinciosii veniti sa se inchine la moaste, arata Antena 3.

Printre cei care au mai sarutat moastele vineri s-au mai aflat si deputatul PSD Leonard Badea, presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, si parlamentarul Titus Corlatean.

Sfantul Nifon a fost patriarh al Constantinopulului si mitropolit al Tarii Romanesti. Despre el se spune ca i-a proorocit lui Neagoe Basarab ca va fi domn. Peste ani, Neagoe Basarab i-a adus moastele de la Muntele Athos. Relicvele sfinte au fost asezate mai intai la Manastirea Dealu, apoi la Curtea de Arges. Din 2009 au fost mutate la Targoviste.

Citeste si Sarmale, vizite la moaste si urari pe Facebook: Cum au sarbatorit-o politicienii pe Sfanta Parascheva ...citeste mai departe despre "Ministrii lui Tudose, la coada la moastele Sfantului Nifon, mare facator de minuni (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ministri moaste Df Nifon, #ministri moaste Targoviste, #Rovana Plumb moaste, #Adrian Tutuianu moaste, #Mihai Fifor moaste , #Stiri Administratie