Ministrul Apararii anunta ca cele doua fregate ale Marinei Militare vor fi modernizate

Sambata, 08 August 2015, ora 16:13
1181 citiri
Ministrul Apararii anunta ca cele doua fregate ale Marinei Militare vor fi modernizate
Foto: Captura Youtube/Litoral TV

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, sambata, la Constanta, ca cele doua fregate apartinand Marinei Militare vor intra intr-un proces de modernizare din aceasta toamna, urmand sa fie achizitionate si nave tip corveta, dar si remorchere.

Mircea Dusa a fost prezent, sambata, la Ziua Portilor Deschise, in Portul militar Constanta, activitate dedicata Zilei Fortelor Navale, iar cu acest prilej ministrul le-a spus jurnalistilor ca fregatele "Regina Maria" si "Regele Ferdinand", apartinand Marinei Militare, vor fi modernizate in toamna acestui an.

"Acordam o atentie deosebita modernizarii flotei militare. In primul rand, in aceasta toamna, vor intra in procesul de modernizare, etapa a doua, cele doua fregate, modernizarea insemnand dotarea cu aparatura electronica de ultima generaratie, cu aparatura de razboi electronica de ultima generatie si dotarea cu armament de ultima generatie", a afirmat Mircea Dusa.

Ministrul a precizat ca pe langa fregate vor fi modernizate si alte ...citeste mai departe despre "Ministrul Apararii anunta ca cele doua fregate ale Marinei Militare vor fi modernizate" pe Ziare.com

#fregata Regina Maria modernizata, #Fregata Regele Ferdinand modernizata, #Romania marina modernizare nave , #Stiri Administratie