Ministrul Bostan, despre declaratiile pe tema educatiei: Politia gandirii a incercat sa diabolizeze ceea ce am spus

Luni, 04 Iulie 2016, ora 16:59
883 citiri

Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, sustine ca "politia gandirii" a incercat sa "diabolizeze" declaratia sa privind educatia gratuita pentru elevi si ca fostul premier Victor Ponta a inceput "atacul pe net".

"Politia gandirii a incercat sa diabolizeze ceea ce am spus eu in mod onest si cinstit. (...) Am spus ca, daca s-ar face o legatura, nu am spus sa plateasca parintii, am dat un exemplu absolutamente didactic, am dat un exemplu de gandire. In acest moment, pentru fiecare copil se plateste o suma, bugetul de stat plateste o suma.

Sa presupunem ca aceasta suma ar fi cunoscuta si am spus de un voucher - fiecare parinte ar fi mult mai preocupat de cum se desfasoara procesul de educatie. Am spus un mare daca", a declarat Marius Bostan, la Palatul Parlamentului.

Ministrul Comunicatiilor sustine ca, de fapt, declaratia a fost scoasa din context.

"Avand in vedere acest atac al... Victor Ponta... In realitate el a inceput atacul pe Net, un om pe care il stiti mai bine decat ...citeste mai departe despre "Ministrul Bostan, despre declaratiile pe tema educatiei: Politia gandirii a incercat sa diabolizeze ceea ce am spus" pe Ziare.com

#Bostan explicatii declaratii educatie, #Marius Bostan declaratii profesori, #Marius Bostan criticat Ponta , #Stiri Administratie