Ministrul Daea cere renuntarea la condica de prezenta pentru agricultori: Muncesc zi si noapte

Joi, 14 Septembrie 2017, ora 18:32
945 citiri
Ministrul Daea cere renuntarea la condica de prezenta pentru agricultori: Muncesc zi si noapte
Foto: Facebook/Petre Daea

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, joi, ca va face demersuri pe langa ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pentru eliminarea obligativitatii condicei zilnice de prezenta pentru agricultori pentru ca "in agricultura se lucreaza zi si noapte".

"Voi discuta cu ministrul Muncii pentru a gasi solutia adecvata, specifica muncii noastre din agricultura, pentru ca aici nu se lucreaza cu ora, nu se lucreaza nici cu minutul, uneori nici cu ziua. Se lucreaza zi si noapte", a spus ministrul Daea, prezent in localitatea ialomiteana Orezu, cu ocaziei sarbatorii "Ziua porumbului".

Ministrul Agriculturii a precizat ca este convins ca "se va lua o masura in sprijinul fermierilor".

"Se va ajunge la o intelegere buna pentru agricultura romaneasca, in interesul agricultorilor, al fermierilor si al tarii, caci pentru mine, fermierii sunt cei care ma trezesc si ma incanta si imi pastrez aceasta forta si aceasta energie de munca pentru ca eu sunt ministrul lor, iar ei sunt fauritorii de hrana ai tarii", a mai spus Daea.

Cateva sute de fermieri din intreaga tara si aproape 20 de companii, producatori de utilaje, de seminte si de pesticide au participat joi, in localitatea ialomiteana Orezu, la cea de-a opta editie a sarbatorii "Ziua porumbului".

Citeste si Modificari la Codul Muncii: Un angajat in delegatie e obligat sa aiba o copie de pe contractul de munca la el? ...citeste mai departe despre "Ministrul Daea cere renuntarea la condica de prezenta pentru agricultori: Muncesc zi si noapte" pe Ziare.com

#Daea condica prezenta fermieri, #Daea condica prezenta agricultori , #Stiri Administratie