Ministrul de Externe, despre cum sustine tara noastra Georgia

Vineri, 13 Februarie 2015, ora 22:40
1028 citiri
Ministrul de Externe, despre cum sustine tara noastra Georgia
Foto: Ziua de Constanta

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, i-a asigurat pe liderii de la Tbilisi ca Romania va continua sa mentina un nivel ridicat in cadrul Misiunii UE de Monitorizare in Georgia (EUMM) si a exprimat sustinerea Bucurestiului pentru solutionarea pasnica a conflictelor prelungite din aceasta tara.

Potrivit unui comunicat MAE, ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a fost primit vineri de presedintele Georgiei, Giorgi Margvelasvili, si a avut intrevederi cu premierul Irakli Garibasvili, presedintele Parlamentului, David Usupasvili, cu ministrul de stat al Georgiei pentru integrare europeana si euro-atlantica, David Bakradze, precum si consultari cu omologul Tamar Beruceasvili.

In cadrul discutiilor cu presedintele Margvelasvili, Bogdan Aurescu a exprimat interesul Romaniei pentru dezvoltarea cooperarii bilaterale, in toate sectoarele de interes comun, precum si de sprijin al Bucurestiului pentru optiunile Georgiei de integrare europeana si euro-atlantica.

Intalnirea cu ...citeste mai departe despre "Ministrul de Externe, despre cum sustine tara noastra Georgia" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Aurescu Romania Georgia, #Romania sprijin Georgia , #Stiri Administratie