Ministrul de Interne: Doi jandarmi sunt cercetati dupa marsul Unirii. Devierea de la traseu a fost premeditata

Luni, 24 Octombrie 2016, ora 16:24
930 citiri
Ministrul de Interne: Doi jandarmi sunt cercetati dupa marsul Unirii. Devierea de la traseu a fost premeditata
Foto: captura video Digi24

Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, a declarat luni ca dispozitivul Jandarmeriei de la Marsul Unirii, organizat sambata in Capitala, a avut o misiune defensiva si a fost bine organizat. Totusi, doi jandarmi vor fi cercetati disciplinar pentru modul in care au actionat cand au fost retinuti organizatorii marsului, despre acestia din urma care ministrul sustinand ca au premeditat devierea de la traseul stabilit.

Intr-o conferinta de presa, Dragos Tudorache a precizat ca traseul manifestatiei a fost discutat si stabilit in sedintele comisiei de Avizare a adunarilor publice din 10 si 12 octombrie, la care a participat si un viceprimar al Capitalei.

"In ambele cazuri a fost foarte clar indicat organizatorilor, fara niciun echivoc, ca nu li se permite intoarcerea si uitilizareea Pietei Universitatii", a mai spus ministrul, punctand faptul ca traseul aprobat pentru mars a fost Bulevardul Magheru, Piata Romana, Piata Victoriei, punct terminus unde a fost amenajat spatiu pentru ...citeste mai departe despre "Ministrul de Interne: Doi jandarmi sunt cercetati dupa marsul Unirii. Devierea de la traseu a fost premeditata" pe Ziare.com

#ministru Interne raport jandarmerie Unire, #mars unire jandarmi cercetati , #Stiri Administratie