Ministrul Energiei, dupa intalnirea cu FMI: Suntem intr-o zona pozitiva cu discutiile

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 15:12
1185 citiri
Ministrul Energiei, dupa intalnirea cu FMI: Suntem intr-o zona pozitiva cu discutiile
Foto: Facebook/Andrei Gerea

Discutiile Fondului Monetar International (FMI) cu autoritatile romane au continuat, sambata, pe subiectele din sectoarele finante si energie.

"Suntem intr-o zona pozitiva a discutiilor cu reprezentantii Fondului Monetar International, dar deocamdata nu pot spune mai mult", a declarat ministrul Energiei, Andrei Gerea.

Potrivit unor surse oficiale, in domeniul energetic trebuiau discutate trei subiecte importante printre care si calendarul liberalizarii pietei gazelor.

Expertii FMI s-au intalnit, vineri, cu reprezentantii tuturor ministerelor pentru a se stabili daca va mai exista un nou acord cu institutia financiara internationala.

O misiune a Fondului Monetar International, condusa de Andrea Schaechter, se afla in Romania din 27 ianuarie pentru a treia evaluare a acordului preventiv aflat in derulare. Primele doua evaluari ale actualului acord au fost realizate in prima parte a anului trecut.

Reprezentantul rezident al FMI pentru Romania si Bulgaria, Guillermo Tolosa, ...citeste mai departe despre "Ministrul Energiei, dupa intalnirea cu FMI: Suntem intr-o zona pozitiva cu discutiile" pe Ziare.com

#ministrul Energiei discutii FMI, #fiscutii FMI Romania, #delegatie FMI Romania , #Stiri Administratie