Ministrul Justitiei merge la Bruxelles pentru a discuta despre pachetul de legi ale justitiei

Joi, 20 Iulie 2017, ora 14:06
729 citiri
Ministrul Justitiei merge la Bruxelles pentru a discuta despre pachetul de legi ale justitiei
Foto: Facebook / Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat joi, in debutul sedintei de guvern, ca saptamana viitoare va merge la Bruxelles, la Comisia Europeana, pentru a prezenta "liniile directoare" si stadiul in care se afla pachetul de legi privind justitia.

"Saptamana viitoare am stabilit o intrevedere cu dl vicepresedinte Frans Timmermans. Vom discuta in principal liniile directoare, principiile pachetului de legi ale justitiei, privind restructurarea sistemului judiciar, ca apoi sa finalizam pachetul de legi", a declarat ministrul Justitiei.

De asemenea, Tudorel Toader a explicat ca dupa finalizare, pachetul de legi va fi supus dezbaterii publice urmand ca "la 1 septembrie sa il putem adopta in guvern si sa il trimitem la Parlament spre dezbatere si adoptare".

Presedintele PSD Liviu Dragnea i-a cerut lui Tudorel Toader "sa foloseasca vara" pentru a finaliza pachetul de legi pe justitie, iar premierul Tudose a dat asigurari, in timpul vizitei efectuate la Bruxelles, ca acest lucru se va face transparent.

Dragnea: Sugerez Ministerului Justitiei sa foloseasca vara. Sa vina cu legi izvorate din bun simtPremierul Tudose a dat asigurari la Bruxelles ca legile din Justitie vor fi modificate transparent ...citeste mai departe despre "Ministrul Justitiei merge la Bruxelles pentru a discuta despre pachetul de legi ale justitiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tudorel Toader Bruxelles legi justitie , #Stiri Administratie