Legea salarizarii unitare va fi trimisa in Parlament cel tarziu in iunie

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 16:30
1289 citiri
Legea salarizarii unitare va fi trimisa in Parlament cel tarziu in iunie
Foto: Ziare.com

Proiectul privind salarizarea unitara pentru sectorul bugetar va fi depus in Parlament pana in luna iunie, a anuntat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

"Noi lucram la salarizarea unitara. Toate salariile vor creste, evident ca vor creste si ale demnitarilor in raportul care este absolut necesar. Dar cred ca este bine sa se intample toate aceste majorari o data pentru toata lumea. (...)

Am cerut sprijinul colegilor de la celelalte ministere sa desemneze cate o persoana pentru fiecare minister in parte, ca sa ne uitam cu atentie pe legea salarizarii, pentru ca sunt anumite categorii care nu mai exista. (...)

Nu putem sa spunem ca o luam de la zero, raportul va fi de 1 la 13, asa cum ne dorim noi, dar nu pot sa dau mai multe detalii pentru ca va trebui sa intram in dezbatere si cu partenerii ...citeste mai departe despre "Legea salarizarii unitare va fi trimisa in Parlament cel tarziu in iunie" pe Ziare.com

#legea salarizarii unitare Parlament iunie, #Lia Olguta Vasilescu legea salarizarii unitare, #salarii deminitari cresc , #Stiri Administratie