Ministrul Pricopie se lauda cu manualele digitale: Ne aflam inaintea multor tari UE

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 17:00
1583 citiri
Ministrul Pricopie se lauda cu manualele digitale: Ne aflam inaintea multor tari UE
Foto: Guvern

Desi criza manualelor aproape ca l-a costat mandatul, ministrul Educatiei se lauda ca Romania se afla inaintea multor state UE in ceea ce priveste modernizarea sistemului educational. In plus, el anunta ca vrea tablete si catalogul electronic in tot sistemul de invatamant.

"Romania este in avangarda tarilor care isi racordeaza si adapteaza sistemul de educatie la tendinta mondiala de utilizare a tehnologiei informatiei in procesul de predare - invatare", arata ministrul Educatiei, Remus Pricopie, intr-un comunicat postat miercuri pe site-ul institutiei.

Drept argument, el aduce Raportul Horizon al Comisiei Europene, document in care este subliata nevoia unor actiuni urgente "in vederea promovarii inovarii in salile de clasa".

"Acesta este un lucru pe care Romania il face deja, fiind pentru prima data cand demaram un proces de modernizare a scolii romanesti, fara a ajunge in situatia in care acesta sa ne fie solicitat imperios de institutiile europene, ca o consecinta a unei ...citeste mai departe despre "Ministrul Pricopie se lauda cu manualele digitale: Ne aflam inaintea multor tari UE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Remus Pricopie manuale digitale, #Pricopie planuri educatie, #Educatie programa scolara modificata , #Stiri Administratie