Ministrul Sanatatii ii raspunde lui Dragnea: Minciunile emise in Parlament sunt tare gogonate

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 22:17
741 citiri
Ministrul Sanatatii ii raspunde lui Dragnea: Minciunile emise in Parlament sunt tare gogonate
Foto: Facebook/Vlad Voiculescu

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a raspuns, luni, pe Facebook, presedintelui PSD, Liviu Dragnea, care i-a reprosat, in plenul Parlamentului, ca intarzie adoptarea unui ordin ce ar permite micsorarea pretului medicamentelor.

Ministrul a sustinut ca o masura pripita in domeniu ar incuraja exportul medicamentelor, iar Dragnea, fie deliberat, fie din ignoranta, face lobby distribuitorilor de medicamente care au castiguri mari din exporturi.

"Minciunile emise astazi in Parlament de liderul unui important partid politic sunt tare gogonate. Iata de ce: nici pomeneala ca romanii sa plateasca in prezent preturi mai mari la medicamente. Domnul Dragnea fie minte, fie nu pricepe. Orice pacient poate alege in continuare intre mai multe variante ale aceluiasi medicament.

Ca sa folosesc o comparatie usor de inteles: mergem la piata sa cumparam mere. Prima taraba, cea de langa intrare, le vinde cu 8 lei pentru ca are cea mai bine pozitionata taraba. A doua taraba, mai la mijloc, le da cu ...citeste mai departe despre "Ministrul Sanatatii ii raspunde lui Dragnea: Minciunile emise in Parlament sunt tare gogonate" pe Ziare.com

#Vlad Voiculescu Dragnea, #Vlad Voiculescu medicamente , #Stiri Administratie