Ministrul Sanatatii: In situatia unei tragedii similare #Colectiv, trimitem pacientii in strainatate. In tara tratam 20

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 11:01
765 citiri
Ministrul Sanatatii: In situatia unei tragedii similare #Colectiv, trimitem pacientii in strainatate. In tara tratam 20
Foto: Facebook/Vlad Voiculescu

In cazul in care s-ar intampla o tragedie similara celei de la Colectiv, pacientii vor fi trimisi in strainatate, in spitalele din tara putandu-se conta pe tratarea a 10-20 de pacienti, a declarat joi ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

"Facem ce ar fi trebuit sa facem si anul trecut, trimitem pacientii in strainatate. Contam pe tratarea a 10-20 de pacienti in Romania", a spus ministrul Sanatatii, la conferinta cu tema "Criza sistemului medical romanesc. Accesul pacientilor la tratament", organizata de News.ro.

La conferinta a fost difuzat un material video in care supravietuitori ai incendiului din Colectiv povestesc calvarul din 30 octombrie 2015, dar si experienta traita in spitalele din Romania, prin comparatie cu metodele de tratament si cu dotarile spitalelor din strainatate in care au fost transferati.

Organizarea sistemului national de asistenta medicala de urgenta si de prim ajutor calificat si capacitatea Romaniei de a face fata ...citeste mai departe despre "Ministrul Sanatatii: In situatia unei tragedii similare #Colectiv, trimitem pacientii in strainatate. In tara tratam 20" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vlad Voiculescu locuri arsi Romania, #Vlad Voiculescu capacitate arsi Romania, #Vlad Voiculescu Colectiv , #Stiri Administratie