Ministrul Sanatatii lanseaza o ancheta fara precedent vizand examenul pentru obtinerea titlului de medic specialist

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 19:45
976 citiri
Ministrul Sanatatii lanseaza o ancheta fara precedent vizand examenul pentru obtinerea titlului de medic specialist
Foto: Arhiva/Ziare.com

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a cerut declansarea unei anchete la Centrul de Dezvoltare Profesionala in Domeniul Sanitar, dupa ce mai multe sesizari au fost primite in legatura cu felul in care au fost arondati candidatii pentru examenul de medic specialist catre diferite comisii.

In mod normal, arondarea acestora catre o comisie sau alta se face in ordine alfabetica. Exista insa sesizari conform carora acest lucru nu se respecta intotdeauna, motiv pentru care s-a deschis o ancheta, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Valentin Popescu.

Acesta a declarat la Digi24 ca nearondarea corecta a medicilor catre comisii e posibil sa-i favorizeze pe unii dintre candidati.

Acesta a confirmat inceperea anchetei, insa nu a dat si un termen pentru finalizarea ei. Valentin Popescu a precizat insa ca verificarea va fi facuta de experti din Ministerul Sanatatii.

In urma cu putin timp, ministrul Sanatatii, Vlad ...citeste mai departe despre "Ministrul Sanatatii lanseaza o ancheta fara precedent vizand examenul pentru obtinerea titlului de medic specialist" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vlad Voiculescu ancheta MS, #ancheta examen medic specialist Voiculescu, #medici specialist examen ancheta, #ancheta centru dezvoltare domeniul sanitar , #Stiri Administratie