Ministrul Sanatatii, primele declaratii dupa investirea in functie: Cum va rezolva problemele din sistem

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 17:17
2887 citiri
Ministrul Sanatatii, primele declaratii dupa investirea in functie: Cum va rezolva problemele din sistem
Foto: captura video Realitatea Tv

Medicamentele esentiale din spitale, investitiile si infectiile nosocomiale sunt cele trei proritati ale mandatului noului ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu, pe care acesta le-a prezentat in primele declaratii oficiale dupa preluarea functiei.

"As vrea sa va prezint prioritatile mandatului meu in saptamanile care urmeaza. As incepe cu trei subiecte pentru care va asigur ca vom acorda intreaga atentie in lunile care urmeaza.

Primul ar fi medicamentele esentiale - e un termen al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, care desemneaza medicamentele ieftine, care au existat pe piata in ultimii 20-30-40 de ani, despre care nu exista nicio urma de dubiu asupra eficacitatii.

M-am lovit si eu de lipsa de medicamente in spitale. Ce am gasit ca este de facut a fost sa ma duc in farmacii si sa conving - cateodata mai greu, alteori mai usor - farmacistii din afara tarii sa-mi vanda acele medicamente. Din pozitia pe care o ocup acum, trebuie sa ma asigur ca lucrul asta nu o sa se mai ...citeste mai departe despre "Ministrul Sanatatii, primele declaratii dupa investirea in functie: Cum va rezolva problemele din sistem" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#prioritati Vlad Voiculescu, #prioritati ministrul Sanatatii, #Vlad Voiculescu infectii nosocomiale, #investitii spitale Romania , #Stiri Administratie