Ministrul Sanatatii spune ca multi dintre managerii de spitale trebuie sa plece

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 12:16
1069 citiri
Ministrul Sanatatii spune ca multi dintre managerii de spitale trebuie sa plece
Foto: Facebook/Vlad Voiculescu

Ministerul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat ca "multi dintre managerii de spitale care sunt acum in functie trebuie sa plece" si a adaugat ca si in cazul Agentiei Nationale de Transplant (ANT) ar putea fi nevoie de schimbari de oameni.

"Multi dintre managerii de spitale care sunt acum in functie trebuie sa plece. Am intalnit manageri care cu bani putini si resurse limitate au facut lucruri extraordinare. Dar am intalnit si cazuri diametral opuse.

Consider ca la Agentia Nationala de Transplant (ANT) lucrurile trebuie sa mearga cu totul altfel decat pana acum. Cateodata, pentru a face schimbari, ai nevoie si de alti oameni. Vom vedea daca acesta este si cazul ANT. Problemele pe care le-am pus pe tapet ma astept sa fie rezolvate", a spus, marti dimineata, ministrul Sanatatii, prezent la conferinta de lansare a primei scoli de business din Romania dedicata profesionistilor din sistemul de sanatate.

Voiculescu a adaugat ca "faptul ca (cei de la ANT - n.red.) nu au primit ...citeste mai departe despre "Ministrul Sanatatii spune ca multi dintre managerii de spitale trebuie sa plece" pe Ziare.com

#Voiculescu manageri spitale, #Voiculescu situatie transplanturi, #ministrul Sanatatii transplanturi , #Stiri Administratie