Ministrul Sanatatii suspecteaza ca un mare spital din Bucuresti a fost acreditat la presiunea PSD, nu pe merit

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 21:58
886 citiri
Ministrul Sanatatii suspecteaza ca un mare spital din Bucuresti a fost acreditat la presiunea PSD, nu pe merit
Foto: Facebook / Vlad Voiculescu

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat, joi, ca ancheta Corpului de Control efectuata la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti s-a incheiat, iar rezultatele preliminare il determina sa aiba suspiciuni cu privire la modul in care aceasta unitate a fost autorizata de Agentia de Transplant.

"Avem suspiciuni serioase ca Spitalul Clinic Sfanta Maria a fost acreditat sub presiune politica, iar faptul ca acum vedem atacuri dintr-o anumita parte a esichierului politic ne da un indiciu despre ce presiuni politice vorbim.

Agentia Nationala de Transplant a acreditat Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti in luna martie 2016, urmare a unui raport de evaluare din februarie 2016, reprezentantul ANT care a intocmit intreaga documentatie pentru acestui centru de transplant plamani a fost un asistent medical de la Timisoara.

Dupa ce a fost acreditat, Spitalul Clinic Sfanta Maria a constatat ca nu poate avea grija de pacientii transplantati dupa efectuarea operatiei pentru ca in spital nu ...citeste mai departe despre "Ministrul Sanatatii suspecteaza ca un mare spital din Bucuresti a fost acreditat la presiunea PSD, nu pe merit" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vlad Voiculescu Sanatate, #acreditare spital Sfanta Maria , #Stiri Administratie