Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de Control la CNADNR, dupa dezvaluirile din institutie

Luni, 17 August 2015, ora 18:21
905 citiri
Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de Control la CNADNR, dupa dezvaluirile din institutie
Foto: Ziare.com

Corpul de Control al Ministerului Transporturilor a demarat, luni, un control la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) la initiativa ministrului Iulian Matache.

"Ministerul isi exercita dreptul si obligatia de a verifica informatiile aparute in presa. In masura in care acestea vor fi intemeiate, se vor lua masurile necesare pentru remedierea disfunctionalitatilor.

De asemenea, in cazul in care se va impune, vor fi sesizate institutiile abilitate. Consider ca eventualele sesizari ar trebui facute mai intai la nivelul organelor de control ale companiei, ministerului, sau la nivelul altor institutii. Aparitia doar in presa nu rezolva problema si poate fi interpretata ca un gest subiectiv.

Din acest motiv, solicit ca atat in Ministerul Transporturilor, cat si in companiile din subordinea si sub autoritatea acestuia, sa fie promovat dialogul ca element esential in solutionarea conflictelor", a precizat ministrul Transporturilor, Iulian Matache, ...citeste mai departe despre "Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de Control la CNADNR, dupa dezvaluirile din institutie" pe Ziare.com

#verificare activitate CNADNR, #Corp Control Ministerul Transporturilor CNADNR, #Matache Corp Control CNADNR , #Stiri Administratie