Mircea Basescu merge la inchisoare - Condamnat definitiv la 4 ani cu executare

Joi, 16 Iunie 2016, ora 11:48
1043 citiri
Mircea Basescu merge la inchisoare - Condamnat definitiv la 4 ani cu executare
Foto: Arhiva (B1 TV)

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte, a fost condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare.

Decizia a fost luata, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, care a mentinut verdictul Tribunalului Constanta. Mircea Basescu trebuie sa se predea de indata pentru incarcerare.

Mircea Basescu a fost condamnat pentru trafic de influenta, in dosarul in care este implicata si familia lui Bercea Mondial.

De asemenea, Marian Capatana, inculpat in dosar, ramane cu condamnarea de 3 ani de inchisoare cu executare, pentru complicitate la trafic de influenta, dispusa de Tribunalul Constanta la inceputul anului.

Curtea de Apel Constanta a mai decis "confiscarea speciala" de la Marian Capatana a sumei de 265.000 de euro si a inlaturat dispozitiile privind confiscarea acestei sume de la Mircea Basescu.

Instanta a ridicat masura sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile si imobile ale lui Mircea Basescu.

Capatana si Basescu au fost obligati si la plata a 800 de lei ...citeste mai departe despre "Mircea Basescu merge la inchisoare - Condamnat definitiv la 4 ani cu executare" pe Ziare.com

#Mircea Basescu inchisoare executare, #Mircea Basescu 4 ani inchisoare, #Marian Capatana 3 ani inchisoare executare, #reactie Traian Basescu frate inchisoare , #Stiri Administratie