Miron Mitrea scapa de inchisoare - decizia de eliberare este definitiva

Joi, 19 Mai 2016, ora 14:05
3147 citiri
Miron Mitrea scapa de inchisoare - decizia de eliberare este definitiva
Foto: Antena 3

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea, condamnat in februarie 2015 la doi ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, va fi eliberat conditionat din Penitenciarul Poarta Alba, dupa ce a executat un an si trei luni din pedeapsa, decizia Tribunalului Constanta fiind definitiva.

Magistratii Tribunalului Constanta au respins, joi dupa-amiaza, contestatia DNA la decizia Judecatoriei Medgidia de eliberare conditionata din inchisoare a lui Miron Mitrea, informeaza News.ro.

Decizia instantei este definitiva, astfel ca Mitrea urmeaza sa fie eliberat din Penitenciarul Poarta Alba, unde este incarcerat.

Judecatoria Medgidia a admis, in 28 martie, o noua solicitare a lui Miron Mitrea de eliberare conditionata din penitenciar, insa decizia instantei nu era definitiva si a fost contestata la Tribunalul Constanta.

Miron Mitrea a depus la Judecatoria Medgidia, in 18, 22 si 24 martie, trei cereri de eliberare conditionata, iar instanta a decis reunirea solicitarilor ...citeste mai departe despre "Miron Mitrea scapa de inchisoare - decizia de eliberare este definitiva" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Miron Mitrea eliberat inchisoare, #Miron Mitrea eliberat conditionat , #Stiri Administratie