Misterul disparitiei avionului Malaysia Airlines, aproape de dezlegare: Detalii importante descoperite pe plaja

Vineri, 31 Iulie 2015, ora 15:43
923 citiri
Misterul disparitiei avionului Malaysia Airlines, aproape de dezlegare: Detalii importante descoperite pe plaja
Foto: captura video ABC News

Descoperirea unor resturi de avion pe o plaja a insulei Reunion, din Oceanul Indian, arata tot mai mult ca acestea ar apartine avionului Malaysia Airlines disparut anul trecut. In plus, apar tot mai multe dovezi si detalii.

Oficialii australieni sustin ca resturile descoperite pe insula aflata la est de Madagascar sunt "foarte probabil" parti ale avionului Malaysia Airlines disparut in timp ce efectua cursa MH370, informeaza USA Today.

Astfel, australienii, care au participat intens la cautarile desfasurate in ultimul an si jumatate, sunt tot mai increzatori privind descoperirile facute recent pe insula franceza Reunion.

De asemenea, autoritatile franceze trimit resturile gasite - un fragment al fuselajului unui avion - in Franta pentru analize, inainte de a se confirma ca provin de la avionul malaezian.

Se dezleaga misterul cursei Malaysia Airlines disparuta anul trecut? Indicii gasite pe o plaja

In plus, biologii au confimat ca vietuitoarele marine gasite lipite de ...citeste mai departe despre "Misterul disparitiei avionului Malaysia Airlines, aproape de dezlegare: Detalii importante descoperite pe plaja" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#indicii avion Malaysia Airlines, #resturi avion Malaysia Airlines, #Malaysia Airlines insula Reunion, #avion Malaysia disparut Oceanul Indian , #Stiri Administratie