Misu Negritoiu: Mihai Tudose a vrut sa ii fac nepoata director la ASF

Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 09:18
1284 citiri

Fostul sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara, Misu Negritoiu, afirma ca premierul desemnat, Mihai Tudose, i-a cerut sa ii numeasca o nepoata director.

Dezvaluirea apare intr-un comentariu facut la postarea unei jurnaliste de la Profit.ro de pe Facebook.

"Frumoasa descriere. Eu l-am intilnit o singura data, intr-in avion de seara IASI-Bucuresti, cu ochii bulbucati, probabil dupa o chermeza cu organizatia locala de partid, cind mi s-a adresat ironic cu "domnul Presedinte" care nu prea trece pe la Parlament si in final "sa-i fac nepoata director". Sa-l caut.

Nu l-am cautat, drept pentru care m-a chemat in octombrie 2016 la audieri in faimoasa comisie pe care o conduceau. Predictibil, au votat sa-mi ceara demisia. Scurt si fara prea multe comentarii. Procedura de Balta Brailei, care a condus in final la "revocare ". Discutiile din acea sedinta merita revazute. Spun totul despre stilul si competenta omului", a scris Misu Negritoiu.

Ulterior, fostul sef al ASF s-a aratat deranjat de faptul ca dezvaluirea sa a aparut in presa. "Nu se face asta. Comentariul este pe un cont FB privat si publicarea lui avea nevoie de acordul meu", a scris el intr-un alt comentariu de la aceeasi postare.

Mai multi jurnalisti i-au atras, insa, atentia, tot pe aceeasi retea de socializare, ca mesajul "ar fi fost privat daca ii scriati Oanei in privat, pe Messengerul de Facebook. In rest, ceea ce posteaza pe Facebook si vad prietenii ei, care la randul lor pot distribui mai departe, este public" si ca "Dl Negritoiu e persoana publica. Tot ce face intr-un spatiu public e act de comunicare".

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat luni pe Mihai Tudose ca viitor premier, dupa ce s-a consultat cu partidele parlamentare.

Iohannis a spus ca PSD si ALDE inca detin majoritatea in Parlament si Opozitia nu a avut alte solutii, astfel ca a ales sa termine cat mai rapid criza poltica declansata de PSD. Seful statului a precizat ca aceasta criza face foarte mult rau Romaniei, astfel ca a cerut tuturor partidelor parlamentare sa faca eforturile necesare pentru a trece Guvernul prin Parlament saptamana aceasta.

Mihai Tudose a mintit in CV. Nu a fost lector si conferentiar universitar la Academia Nationala de InformatiiCele mai tari glume de pe Net cu desemnatul Tudose: S-a inscris in PSD pentru 100 de lei si s-a trezit premierAberatia zilei: Cum i-a fugit lui Tudose cartita sub Dunare - Nu stiu unde e, dar nu mai e (Audio)

I.O. ...citeste mai departe despre "Misu Negritoiu: Mihai Tudose a vrut sa ii fac nepoata director la ASF" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mihai Tudose ASF, #Mihai Tudose Misu Negritoiu , #Stiri Administratie