Mitropolitul Clujului: Musulmanii au cate 5-6 copii. Sa aiba si crestinii macar cate 3 si atunci s-ar redresa Europa

Duminica, 28 August 2016, ora 22:16
835 citiri
Mitropolitul Clujului: Musulmanii au cate 5-6 copii. Sa aiba si crestinii macar cate 3 si atunci s-ar redresa Europa
Foto: Ziare.com

Comunitatea internationala ar trebui sa faca tot ce poate pentru ca in Siria sa se instaleze pacea, astfel incat "sa nu mai trebuiasca sa plece valuri, valuri de musulmani de acolo", a declarat, duminica, la Alba Iulia, Mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, Andrei Andreicut, care a sustinut ca etosul Europei nu trebuie sa se schimbe.

"Vin amaratii haituiti de razboi, dar ar trebui sa se puna pace acolo la ei acasa, sa nu mai trebuiasca sa plece. Cine ar putea pune pace la ei acasa? Rusii si americanii", a sustinut mitropolitul Andrei, prezent, alaturi de Rabinul sef, Rafael Shaffer, la o dezbatere despre "Migratia religiei sau religia migratiei".

Mitropolitul Clujului a sustinut ca musulmanii "inca nu au ajuns la masura in care sa poata intelege democratia asa cum este ea sau cum o intelegem noi". Ierarhul a amintit de "Primavara araba", care a dat, in opinia acestuia, "faliment".

"Cred ca, deocamdata, stilul lor de viata, etosul lor este altul. Nu stiu daca sunt ...citeste mai departe despre "Mitropolitul Clujului: Musulmanii au cate 5-6 copii. Sa aiba si crestinii macar cate 3 si atunci s-ar redresa Europa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#musulmani refugiati Europa, #Andreicut refugiati musulmani , #Stiri Administratie