Miza Toba - DIPI: monstrul dopat cu bani si informatii

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 06:46
3049 citiri
Miza Toba - DIPI: monstrul dopat cu bani si informatii

De cand cu cererea de incepere a urmaririi penale a DNA pe numele lui Petre Toba, asistam la o inflatie de scenarii si teorii ale conspiratiei atat de luxuriante si contradictorii cum rar am avut parte sa vad.

Nu voi pierde vremea sa fac o insiruire a lor, dar elementul comun pare sa fie teza rupturii iremediabile dintre SRI si DNA, atat de iremediabila incat o si vezi pe Codruta Kovesi fugarindu-l cu toporul pe Florian Coldea. Bietul Petre Toba e, adicatalea, doar o victima colaterala a acestei sangeroase haituieli in binomul destramat.

Asa o fi. Cine sunt eu sa contrazic oameni bine informati si/sau cu imaginatie fecunda? Am observat demult ca in Romania, inevitabil, scenariul bate faptele cu atat mai zdrobitor cu cat este mai socant, mai greu de crezut si mai putin argumentat.

Faptele certe sunt extrem de plicticoase pentru o tara de oameni si analisti atat de ageri la minte incat vad in profunzimea oricarei consipiratii din prima clipa ca intr-o apa limpede de munte si ...citeste mai departe despre "Miza Toba - DIPI: monstrul dopat cu bani si informatii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#DIPI Toba DNA, #DIPI interceptari SRI , #Stiri Administratie