Modificarea Legii antifumat, respinsa in Comisia de sanatate din Senat

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 15:16
839 citiri
Modificarea Legii antifumat, respinsa in Comisia de sanatate din Senat
Foto: Arhiva Ziare.com

Comisia de sanatate din Senat a respins, marti, modificarile la Legea antifumat, care apareau intr-o propunere legislativa semnata de parlamentari de la toate partidele.

Decizia de respingere a fost luata cu majoritate de voturi, informeaza News.ro.

Parlamentarii propuneau sa se infiinteze cluburi de fumatori si sa se redefineasca spatiul public inchis, astfel incat sa se elimine interzicerea fumatului la terasele acoperite.

Propunerea legislativa mai prevedea o modificare prin care fumatul sa fie permis numai in camere special amenajate pentru consumul de cafea, bauturi calde sau bauturi racoritaore.

In plus, se adauga un nou alineat, care prevedea ca fumatorii se pot constitui in asociatii si cluburi de fumatori, care pot amenaja spatii speciale destinate exclusiv fumatului si activitatii asociate fumatului.

Decizia comisiei senatoriale vine dupa ce ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a facut, luni, un nou apel catre parlamentari pentru a "opri schilodirea legii ...citeste mai departe despre "Modificarea Legii antifumat, respinsa in Comisia de sanatate din Senat" pe Ziare.com

#modificare Lege fumat respinsa, #Lege fumat comisie Senat , #Stiri Administratie