Moment inedit la summit-ul Romanian Business Leaders: Oamenii de afaceri au strigat la unison ca vor autostrazi

Miercuri, 13 Martie 2019, ora 16:06
1238 citiri
Moment inedit la summit-ul Romanian Business Leaders: Oamenii de afaceri au strigat la unison ca vor autostrazi
Foto: Facebook/Stefan Mandachi

Stefan Mandachi, romanul care a construit primul si singurul metru de autostrada din Moldova, pe care a cheltuit 4.500 de euro si care va fi inaugurat in timpul protestului national de 15 minute, inceput tot la initiativa sa, a mers, miercuri dimineata, la summit-ul Romanian Business Leaders, unde a avut parte de un moment inedit alaturi de oamenii de afaceri prezenti.

La un moment dat, Stefan Mandachi s-a urcat pe scena si i-a facut pe oamenii de afaceri sa strige la unison ca vor autostrada de la Suceava la Bucuresti.

"Eu vreau autostrada de la Suceava la Bucuresti", a spus el. "Si eu", a fost raspunsul oamenilor de afaceri, dar care nu l-a multumit pe Mandachi.

"Nu m-ati convins. Pai vreti sau nu vreti? Ca daca nu sunteti convingatori nu o sa o avem. Trageti aer in piept si cand strigati, trebuie sa ajunga pana in cer, daca e nevoie. Eu vreau autostrada de la Suceava la Bucuresti", a continuat el, moment in care oamenii de afaceri au raspuns mult mai tare "Si eu!".

Citeste mai departe despre "Moment inedit la summit-ul Romanian Business Leaders: Oamenii de afaceri au strigat la unison ca vor autostrazi (Video) " pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Stefan Mandachi oameni afaceri autostrada, #oameni afaceri protest autostrada, #protest sieu , #Stiri Administratie