Monica Macovei a castigat definitiv procesul cu jurnalistii Antena3, care sunt buni de plata

Miercuri, 30 Noiembrie 2016, ora 17:57
654 citiri
Monica Macovei a castigat definitiv procesul cu jurnalistii Antena3, care sunt buni de plata
Foto: Facebook / Monica Macovei

Europarlamentarul Monica Macovei, fost procuror si ministru al Justitiei, a castigat procesul cu Antena3 si colaboratorii acestui post care au acuzat-o ca a anchetat oameni la Mineriada din 1990, decizia instantei fiind definitiva.

"Am castigat definitiv procesul cu Antena 3 si colaboratorii acestui post TV, care au mintit atunci cand m-au acuzat in mod fals ca as fi anchetat oameni la Mineriada din 1990.

Roncea si Radu Tudor sunt acum obligati de instanta sa stearga din postarile lor textele mincinoase despre mine, indicate explicit de instanta, iar Gadea si Antena 3 trebuie sa imi plateasca daune morale", a scris, miercuri, pe Facebook Monica Macovei.

In plus, aceasta subliniaza faptul ca, in realitate, la Mineriada a facut exact opusul a ceea ce au sustinut cei care au acuzat-o.

"Am ajutat manifestantii din Piata Universitatii, am refuzat sa anchetez sau sa arestez manifestanti si am cerut sa fie eliberati, am cerut cercetarea penala a politistilor si procurorilor care ...citeste mai departe despre "Monica Macovei a castigat definitiv procesul cu jurnalistii Antena3, care sunt buni de plata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Macovei castigat proces Intact mineriada , #Stiri Administratie