Mostenirea lui Manescu: Primaria trebuie sa dea inapoi 8 milioane de lei pentru pietrisul din parcul Drumul Taberei

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 17:46
2978 citiri
Mostenirea lui Manescu: Primaria trebuie sa dea inapoi 8 milioane de lei pentru pietrisul din parcul Drumul Taberei
Foto: Facebook / Gabriel Mutu

Primarul Sectorului 6 din Bucuresti, Gabriel Mutu, a declarat ca institutia pe care o conduce este obligata sa returneze Ministerului Dezvoltarii 8 milioane de lei, bani primiti pentru amenajarea parcului Drumul Taberei, reinaugurat anul trecut.

"La Parcul Drumul Taberei, problema este mult mai complexa, in sensul ca, in opinia mea proiectul a fost gresit de la bun inceput. Solutiile tehnice pe care acei proiectanti, arhitecti le-au prezentat si au si devenit obligatorii au fost gresite. In acest moment, noi suntem pusi in situatia in care, pentru a rezolva aceste probleme, fie trebuie sa dam bani inapoi, fie trebuie sa cheltuim bani in plus. (...) Am avut o corectie negativa pe care am fost obligati sa o platim si se plateste. Sunt in jur de opt milioane de lei pe care ii platim catre Ministerul Dezvoltarii pentru parcul Drumul Taberei", a declarat Gabriel Mutu.

Mai exact, este vorba despre aleile din parc, care au fost prevazute cu pietris margaritar stabilizat cu rasina, ...citeste mai departe despre "Mostenirea lui Manescu: Primaria trebuie sa dea inapoi 8 milioane de lei pentru pietrisul din parcul Drumul Taberei" pe Ziare.com

#parc Sector6 gresit bani returnati , #Stiri Administratie