Naveta Virgin Galactic s-a prabusit: Un pilot a murit, al doilea s-a parasutat si e grav ranit (Video)

Sambata, 01 Noiembrie 2014, ora 16:46
2007 citiri
Naveta Virgin Galactic s-a prabusit: Un pilot a murit, al doilea s-a parasutat si e grav ranit (Video)
Foto: BBC

Un pilot a murit si al doilea a fost ranit, dupa ce naveta spatiala a Virgin Galactic, SpaceShipTwo, s-a dezintegrat vineri in timpul unui zbor de test, deasupra desertului Mojave, din Statele Unite.

"Autoritatile locale au confirmat ca unul dintre cei doi piloti de la bordul SpaceShipTwo a murit in timpul accidentului. Cel de-al doilea pilot s-a parasutat si a ajuns la sol, iar acum este tratat la un spital local. Suntem profund intristati de evenimentele de azi si gandurile si rugaciunile noastre se indreapta catre familiile tuturor celor afectati de acest tragic accident", a scris pe Facebook Virgin Galactic.

Naveta Virgin Galactic s-a prabusit: La bord erau doi piloti. Cel putin un mort - surse (Video)

Foto: CBS

Primul semn de neliniste a aparut atunci cand naveta se afla la o altitudine de 13,7 kilometri, la doar doua minute dupa ce a fost eliberata de avionul purtator, comenteaza pe larg CNN.

Potrivit lui Stuart Witt, liderul bazei Mojave Air Space Port din ...citeste mai departe despre "Naveta Virgin Galactic s-a prabusit: Un pilot a murit, al doilea s-a parasutat si e grav ranit (Video)" pe Ziare.com

#naveta Virgin Galactic prabusita, #SpaceShipTwo prabusita, #pilot mort naveta Virgin , #Stiri Administratie