Negocierile sindicalistilor cu Ministerul Sanatatii au esuat: Greva continua. Mergem in Parlament!

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 13:19
978 citiri
Negocierile sindicalistilor cu Ministerul Sanatatii au esuat: Greva continua. Mergem in Parlament!
Foto: Arhiva Ziare.com

Greva generala din sistemul sanitar va continua dupa ce sindicalistii nu s-au inteles cu reprezentantii Ministerului Sanatatii.

"Greva continua, pentru ca oricum nu aveau nimic pentru Ordonanta 20, care ne-ar fi rezolvat, cred, problemele. In schimb, la ora 16:00, mergem la Comisiile de Buget, Finante si de Munca din Parlament. Daca dau ok-ul si rapoartele, maine se pot vota in plen si amendamentele noastre, fiind deja preluate, putem rezolva ordonanta.

Am mai vorbit despre cateva probleme din sistem, referitoare la sporuri, la contractul colectiv de munca. Pana atunci, ramane in picioare greva generala", a declarat Leonard Barascu, presedintele Federatiei Sanitas, dupa negocierile de la Ministerul Sanatatii.

Aproape 82.000 de angajati din sistemul sanitar au intrat, luni, in greva generala, potrivit sindicalistilor, in conditiile in care nu au ajuns la o intelegere cu autoritatile privind revendicarile legate de legea salarizarii unitare.

Liderii sindicali sustin ca, in ...citeste mai departe despre "Negocierile sindicalistilor cu Ministerul Sanatatii au esuat: Greva continua. Mergem in Parlament!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#greva spital Sanitas, #negocieri Sanitas ministerul sanatatii, #Leonard Barascu greva spitale, #greva spitale luni 31 octombrie , #Stiri Administratie