Negoita nu neaga ca si-a plagiat teza de doctorat: M-am lasat tentat de moda titlurilor academice

Duminica, 24 Iulie 2016, ora 14:16
926 citiri
Negoita nu neaga ca si-a plagiat teza de doctorat: M-am lasat tentat de moda titlurilor academice
Foto: Arhiva Ziare.com

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, nu neaga ca si-a plagiat teza de doctorat. El chiar admite ca realizarile sale nu sunt construite pe "o baza solida" si ca s-a lasat tentat de "moda titlurilor academice".

Decizia de plagiat in cazul lucrarii de doctorat a lui Robert Negoita a fost luata de Comisia de etica a Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza, care a si trimis cererea de retragere a titlului de doctor catre Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor.

Intr-o postare pe Facebook, Negoita isi face mea culpa si scrie ca nu va contesta decizia CNATDCU daca acest organism va hotari sa ii retraga titlul de doctor.

"Nu am niciun regret ca acest lucru se va intampla, cu atat mai mult cu cat imi dau seama ca, in parcursul meu din administratia publica, cele mai importante au fost cunostintele dobandite practic", scrie pe Facebook Robert Negoita.

Edilul, care se afla pentru al doilea mandat la conducerea Sectorului 3, isi apara insa cariera ...citeste mai departe despre "Negoita nu neaga ca si-a plagiat teza de doctorat: M-am lasat tentat de moda titlurilor academice" pe Ziare.com

#Robert Negoita reactie plagiat, #Robert Negoita plagiat, #Robert Negoita plagiat doctorat , #Stiri Administratie