Nereguli la licitatia pentru noile trenuri de metrou? Se cere expertiza DNA

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 16:25
1168 citiri
Nereguli la licitatia pentru noile trenuri de metrou? Se cere expertiza DNA
Foto: Metrorex

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a primit doua contestatii la licitatia pentru achizitia de trenuri noi la metrou, dar asteapta raspunsul DNA privind eventuale nereguli anchetate in legatura cu desfasurarea procedurii organizate de Metrorex, contractul atribuit companiei CAF neputand fi semnat pana la clarificarea situatiei.

Astra Vagoane Calatori, detinuta de omul de afaceri Valer Blidar, si Alstom Transport, parte a grupului francez Alstom, au contestat, la finele lunii martie, la CNSC, licitatia organizata de Metrorex pentru cumparare a 51 trenuri noi pentru Magistrala 5, atribuita, potrivit mai multor surse din piata, companiei spaniole CAF.

"Autoritatea contractanta, in cazul nostru Metrorex, a solicitat suspendarea solutionarii cauzei de catre CNSC deoarece exista pe rolul DNA o plangere penala sau o cercetare sau o urmarire penala, cu privire la procedura de achizitie publica in cauza. Noi am solicitat DNA sa ne comunice daca exista sau nu ...citeste mai departe despre "Nereguli la licitatia pentru noile trenuri de metrou? Se cere expertiza DNA" pe Ziare.com

#DNA licitatie trenuri metrou, #DNA licitatie metrou , #Stiri Administratie