New York Times, despre "cutremurul" Laura Codruta Kovesi

Sambata, 15 Noiembrie 2014, ora 13:44
1598 citiri
New York Times, despre "cutremurul" Laura Codruta Kovesi
Foto: New York Times

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, a acordat un interviu New York Times, publicatia vazand in aceasta "femeie cu vorba domoala, fosta baschetbalista", un adevarat "cutremur".

Echipele de televiziune stau in permanenta in fata sediului DNA, unde isi are biroul Laura Codruta Kovesi, gata sa transmita imagini live, urmatorul episod din subiectul cel mai fierbinte in Romania, "cel mai terifiant serial" pentru elitele corupte din politica si economie din 25 de ani, isi incepe New York Times articolul elogios la adresa sefei DNA.

Daca nu lucrezi la DNA sau nu ai o scuza foarte buna, nu iti doresti sa fii vazut intrand pe usa de lemn din Stirbei Voda, o agentie altadata adormita, continua publicatia.

"Aceasta femeie calma a devenit cea mai temuta si, pentru unii, cea mai detestata persoana din Romania", scrie publicatia, citandu-l pe politologul Vladimir Tismaneanu, care sustine ca Laura Codruta Kovesi a pus bazele celui mai mare cutremur politic dupa 1989.

Nu asa gandesc insa cei ...citeste mai departe despre "New York Times, despre "cutremurul" Laura Codruta Kovesi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Laura Codruta Kovesi New York Times, #presa straina Laura Codruta Kovesi, #Laura Codruta Kovesi interviuri, #Laura Codruta Kovesi presa internationala , #Stiri Administratie