Nicolae Capra, vizat de perchezitiile DIICOT in dosarul proprietarului Romprest - surse

Miercuri, 06 Mai 2015, ora 10:47
905 citiri

Unul dintre finantatorii FC Petrolul Ploiesti, Nicolae Capra, este implicat in dosarul de evaziune fiscala in care este cercetat omul de afaceri Florian Walter si in care procurorii DIICOT Ploiesti efectueaza miercuri mai multe perchezitii.

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres ca Nicolae Capra si sotia acestuia, Cristina, controlau unele dintre firmele implicate in lantul infractional construit de Walter si de apropiati ai acestuia.

Potrivit surselor citate, suspectii ar fi folosit, in perioada 2012-2014, mai multe firme fantoma cu care au semnat contracte fictive de livrari de bunuri sau prestari servicii.

Evazionistii, calcati de mascati. Surse: Florian Walter, vizat de perchezitii

In lantul infractional apar si firme controlate de unul dintre finantatorii Petrolului Ploiesti, Nicolae Capra, si de sotia acestuia, Cristina, prin care s-au facut achizitii fictive de bunuri.

Nicolae Capra si sotia sa au fost trimisi in judecata in luna decembrie a anului ...citeste mai departe despre "Nicolae Capra, vizat de perchezitiile DIICOT in dosarul proprietarului Romprest - surse" pe Ziare.com

#Capra perchezitii DIICOT, #Florian Walter DIICOT , #Stiri Administratie