Nicusor Constantinescu a fugit in Costa Rica? Noi imagini cu el

Miercuri, 03 Septembrie 2014, ora 15:03
1280 citiri
Nicusor Constantinescu a fugit in Costa Rica? Noi imagini cu el

Noi imagini cu presedintele suspendat al Consiliului Judetean (CJ) Constanta, Nicusor Constantinescu, au aparut, miercuri, in presa, in urma unor zvonuri ca alesul local ar fi fugit in Costa Rica.

Nicusor Constantinescu, care se trateaza de cancer in Statele Unite si care are emis pe numele sau un mandat de arestare, a trimis o imagine cu el postului B1 TV, pentru a demonstra ca se afla in America, si nu in Costa Rica.

Fotografia il ilustreaza pe fostul presedinte al CJ Constanta tinand in maini doua ziare americane, Wall Street Journal si New York Times, cu data de 2 septembrie. De asemenea, in spatele sau se pot observa mai multe cladiri din New York.

Nicusor Constantinescu apare in imagine cu o drena atasata, specificand, de asemeena, ca asteapta o noua operatie.

B1 TV, care citeaza presa constanteanu, a relatat, miercuri dimineata, ca Nicusor Constantinescu a plecat in Costa Rica, insa alesul local a negat informatia.

DNA cere arestarea lui Nicusor Constantinescu ...citeste mai departe despre "Nicusor Constantinescu, a fugit in Costa Rica? Noi imagini cu el" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicusor Constantinescu imagini, #Nicusor Constantinescu imagini New York, #Nicusor Constantinescu Costa Rica , #Stiri Administratie