Nicusor Constantinescu, despre noul dosar: Ce mai conteaza unul in plus?

Miercuri, 17 Iunie 2015, ora 17:47
874 citiri
Nicusor Constantinescu, despre noul dosar: Ce mai conteaza unul in plus?
Foto: Facebook/Nicusor Constantinescu

Presedintele suspendat al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, reactioneaza la noul dosar in care Agentia Nationala de Integritate (ANI) il acuza de conflict de interese, sesizand DNA in acest sens.

Constnatinescu a subliniat ca anuntul ANI a venit la doar patru zile dupa ce alesul local a sustinut o conferinta de presa in care a criticat abuzurie comise de organele de cercetare in dosarele in care il vizeaza.

"Nu stiu nimic de noul dosar facut de ANI. Dar la cate dosare abuzive s-au facut, ce mai conteaza unul in plus? Probabil ca e o reactie la conferinta mea de presa de vineri, cand am spus niste lucruri", a scris pe Facebook Nicusor Constantinescu.

Presedintele suspendat al CJ Constanta este suspectat de Agentia Nationala de Integritate ca s-ar afla in conflict de interese, ANI aratand ca s-au constatat ...citeste mai departe despre "Nicusor Constantinescu, despre noul dosar: Ce mai conteaza unul in plus?" pe Ziare.com

#Nicusor Constantinescu dosar nou, #dosar ANI Nicusor Constantinescu, #Nicusor Constantinescu conflict interese , #Stiri Administratie