Nicusor Dan, despre bugetul Capitalei: Nu stii unde se duc banii, 100 milioane euro sunt la "Alte cheltuieli"

Duminica, 28 Februarie 2016, ora 17:06
1294 citiri
Nicusor Dan, despre bugetul Capitalei: Nu stii unde se duc banii, 100 milioane euro sunt la "Alte cheltuieli"
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul (USB), Nicusor Dan, a aratat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca "acelasi buget pentru 2015 se regaseste in bugetul pentru anul 2016" al Capitalei si a atras atentia ca nu se poate intelege din document "unde se duc exact cheltuielile".

"Toate bugetele sunt identice de la an la an. Am vazut un raport al Curtii de Conturi care vorbea de cheltuieli nejustificate, preturi de la cinci ori la 50 de ori mai mari la ALPAB, unde vorbim de bancute, crizanteme, tei. Acelasi buget pentru 2015 se regaseste in bugetul pentru anul 2016.

Pastram aceeasi meteahna de a previziona cheltuieli mai mari decat stim de la inceput ca o sa reusim sa acoperim prin venituri, asta probabil pentru a avea o marja de manevra in negocieri. Asa cum DNA a dovedit de multe ori, trebuie sa platesti si cand iei contractul, si cand se fac plati. Nu poti sa intelegi din buget unde se duc exact cheltuielile", a ...citeste mai departe despre "Nicusor Dan, despre bugetul Capitalei: Nu stii unde se duc banii, 100 milioane euro sunt la "Alte cheltuieli"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Nicusor Dan buget Capitala, #buget Capitala bani , #Stiri Administratie