Noi detalii despre starea de sanatate a regelui Mihai

Luni, 04 Iulie 2016, ora 23:03
751 citiri
Noi detalii despre starea de sanatate a regelui Mihai
Foto: Arhiva Ziare.com

Starea de sanatate a regelui Mihai este stabila, dar "la fiecare saptamana si luna care trece organismul este din ce in ce mai fragil", a declarat, luni, principele Radu, care a precizat ca "nici regele, nici regina nu pot sa mearga spre mai bine", dar "partea buna a lucrurilor este ca nu exista niciun motiv de ingrijorare imediata".

"Lucrurile sunt asa cum oricine si le poate imagina. Nici regele, nici regina nu pot sa mearga spre mai bine. Partea buna a lucrurilor este ca nu exista niciun motiv de ingrijorare imediata, in sensul ca organismul functioneaza, dar la fiecare saptamana si luna care trece este din ce in ce mai fragil si din ce in ce mai in nevoia de a fi ajutat.

Este doar o foarte trista scadere a puterilor, fara sa fie in mod special ceva ingrijorator acum", a declarat principele Radu al Romaniei, luni, la finalul unui eveniment organizat de Ziua Crucii Rosii Romane.

Principele Radu a mai spus ca ...citeste mai departe despre "Noi detalii despre starea de sanatate a regelui Mihai" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stare sanatate regele Mihai , #Stiri Administratie