Noi norme de recompensare a politistilor si mai multi bani pentru mancare

Miercuri, 02 Septembrie 2015, ora 18:38
767 citiri
Noi norme de recompensare a politistilor si mai multi bani pentru mancare
Foto: Ziare.com

Norma de hrana pentru militari si politisti va creste de la 25 de lei pe zi la 32 de lei pe zi, iar pentru personalul civil din domeniul securitatii nationale norma se va majora de la 19 lei pe zi la 25 de lei pe zi, incepand din octombrie.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI), norma de hrana destinata militarilor si politistilor va creste incepand cu luna octombrie a acestui an.

Astfel, norma de hrana pentru militari si politisti va creste de la 25 de lei pe zi la 32 de lei pe zi, iar pentru personalul civil din domeniul securitatii nationale de la 19 lei pe zi la 25 de lei pe zi.

"Demersul de recalculare a normei de hrana a fost realizat de catre specialistii din domeniul apararii, ordinii publice si sigurantei nationale, conform prevederilor legale", mentioneaza MAI.

Conform sursei citate, Ordonanta de Urgenta din 26 din iunie 2015 a eliminat interdictia de recalculare si punere in plata a normei de hrana pentru angajatii sistemului de securitate ...citeste mai departe despre "Noi norme de recompensare a politistilor si mai multi bani pentru mancare" pe Ziare.com

#recompense politisti, #mancare politisti , #Stiri Administratie