Noi probleme cu cardul de sanatate: Sistemul electronic a picat din nou

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 13:01
944 citiri
Noi probleme cu cardul de sanatate: Sistemul electronic a picat din nou
Foto: Arhiva Ziare.com

Sistemul electronic al cardului de sanatate este intrerupt, de marti dimineata, din cauza unor probleme de comunicatie, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate spunand ca servicile medicale pot fi oferite, pana la remedierea defectiunii, in modul "offline", iar ulterior sa fie raportate online.

Problemele de comunicatie la platforma informatica a sistemului de asigurari de sanatate (PIAS) au aparut marti, in jurul orei 08.30, specialistii IT lucand la remedierea defectiunii, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Potrivit CNAS, serviciile medicale pot fi oferite pacientilor, pana la remedierea defectiunii, de catre furnizori in modul "offline". In momentul remedierii sistemului informatic, aceste servicii vor fi raportate online.

Cardurile de sanatate, blocate din nou - Cine e de vina

"Sper ca sistemul sa fie remediat in cel mai scurt timp. Rog furnizorii de servicii medicale sa respecte procedurile astfel incat aceasta disfunctionalitate sa nu fie ...citeste mai departe despre "Noi probleme cu cardul de sanatate: Sistemul electronic a picat din nou" pe Ziare.com

#sistem carduri sanatate blocat, #carduri sanatate , #Stiri Administratie